Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dumnezeu mi-a oferit o noapte magica

Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat ca Dumnezeu i-a oferit o noapte magica, dupa ce Rapid a obtinut calificarea in saisprezecimile Cupei UEFA, la fel ca si formatia Sahtior Donetk, antrenata de tatal sau, Mircea Lucescu.
"Mi-a oferit Dumnezeu o noapte magica. Am vorbit cu mama, cu tata si cu sotia mea. Mama mi-a spus ca tata trebuie sa fie mindru ca paseste in primavara europeana, alaturi de fiul sau. Este o mare realizare mai mult pentru el, decit pentru mine. Ma bucur pentru mine, pentru Rapid, pentru toti cei care au suferit in ultima perioada alaturi de noi. Pentru noi azi este ziua Rapidului, o asteptam de foarte mult timp", a spus Razvan Lucescu.
Lucescu a afirmat ca Rapidul a obtinut joi un succes istoric. "Pentru Rapid este o seara magica, sintem foarte fericiti pentru acest succes istoric, care a fost foarte muncit. Nu pot fi decit fericit, sint tinar si mindru ca am ajuns pina aici. Sint mindru de acesti baieti minunati, care au obtinut ceva ce nimeni nu se astepta", a adaugat Lucescu.
Razvan Lucescu considera ca Rapid a facut o partida foarte buna joi, in special in prima repriza. "A fost un meci foarte disputat, o prima repriza foarte buna cind puteam conduce cu 2 sau 3-0, dar dupa pauza PAOK a echilibrat jocul si disperat a incercat sa salveze ceva. Va trebui sa revenim repede cu picioarele pe pamint pentru ca la Stuttgart (n.r. - pe 14 decembrie Rapid joaca cu VfB) trebuie sa ne prezentam cit mai bine", a comentat Lucescu.
Intrebat pina unde poate ajunge Rapid in Cupa UEFA, Razvan Lucescu a spus: "Daca am depasit adversari de talia celor de pina acum, avem dreptul sa speram si sa credem ca pe teren, sacrificindu-te, poti obtine multe".
Razvan Lucescu si-a exprimat satisfactia pentru rezultatele obtinute de echipele romanesti in Cupa UEFA, victorie si calificare pentru Steaua si victorie pentru Dinamo. "Ma bucur evident si pentru celelalte echipe, este o lovitura de imagine extraordinara pentru Romania. Dintr-o echipa care a pornit de pe locul cinci in grupa, acum avem maximum de puncte si sintem calificati cu o etapa inainte de final', a spus Lucescu.
Razvan Lucescu a precizat ca patronul George Copos a fost la pauza la vestiare, dar nu a venit si la final. "Nu am vorbit dupa meci, dar demult spunea ca este visul lui sa ajunga in primavara europeana", a declarat Lucescu, care l-a remarcat de la PAOK pe Vangelis si considera ca o surpriza a fost Konstantinidis.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii