Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dumitriu, Balcan şi Bădălan - "Brigada Diverse" a politicii brăilene

* acesta spune că nu îl deranjează că a devenit principalul subiect al conferinţelor de presă ale PDL Brăila, însă nu va tolera ca adversarii politici să se ia şi de colaboratorii săi din cadrul fundaţiei

Preşedintele PDL Brăila şi deputaţii brăileni Viorel Balcan şi Eugen Bădălan sunt un fel de "Brigada Diverse" a politicii brăilene. Afirmaţia îi aparţine preşedintelui Fundaţiei "Fiii Brăilei", Sergiu Diacomatu, care i-a asemuit pe cei trei politicieni cu vestitele personaje de film Patraulea, Gogu şi Trandafir, din cauza modului în care, în opinia lui, aceştia gestionează conferinţele de presă şi din cauza subiectelor pe care le abordează. Diacomatu este amuzat de faptul că, din câte se pare, el este subiectul principal al conferinţelor de presă organizate de PDL şi spune că acest lucru nu îl deranjează, atât timp cât adversarii politici nu se leagă de colaboratorii săi din cadrul fundaţiei: "Observ că am ajuns subiect de discuţie în cadrul conferinţelor de presă ale unor partide, singura lor problemă sunt eu şi fundaţia. Nu am nicio problemă cu propria mea persoană, în schimb nu accept să se arunce cu noroi în aceşti oameni minunaţi cu care lucrez şi care s-au implicat în activitatea comunităţii. Eu sunt decis să suport orice atac, chiar nu am nicio problemă. În ceea ce îi priveşte pe cei trei de la PDL, când i-am văzut la prezidiu la conferinţă, mi-au evocat imaginea a trei comici celebri... M-am distrat teribil, seamănă cu «Brigada Diverse» - Gogu, Patraulea şi Trandafir. Exact aşa arătau la ultima lor conferinţă de presă. Spuneau lucruri fără noimă, era un amalgam de idei, dar de fapt nu era nimic, reluau subiecte de presă vechi de câteva luni, vorbeau de contractele mele..", a comentat Diacomatu, referindu-se la cea mai recentă conferinţă de presă a PDL, în care liderul democrat - liberalilor brăileni, Constantin Dumitriu, a ţinut să îi dea un drept la replică lui Diacomatu.
Mai mult, preşedintele Fundaţiei "Fiii Brăilei" a mai adăugat că, dacă pe PDL-işti îi interesează aşa mult sursele de finanţare ale fundaţiei, ar trebui să stea liniştiţi deoarece acestea se vor face publice în câteva luni şi vor vedea că nu e vorba de bani publici: "După un an de funcţionare, se va vedea raportul de activitate al fundaţiei şi se va observa că nu se finanţează din bani publici, dacă asta e problema lor", a punctat Diacomatu.
Categorie articol: 

Comentarii