Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duminica se decide calificatea in turul al treilea

Handbalistele brailene au inceput sa pregateasca, inca de marti, returul cu HCM Baia Mare, iar atmosfera in lot este buna. Mai mult, pentru acest meci tot lotul este valid.
HC Dunarea are un avantaj de patru goluri si, in conditiile acestea, mai multe sanse de a accede in turul al treilea al Cupei EHF.
Ieri dimineata, lotul gruparii brailene a plecat spre Baia Mare.
"Va fi cu siguranta un meci dificil pentru ca, pe teren propriu, HCM Baia Mare este un obstacol greu de trecut. Baimarencele au tinut in sah vicecampioana tarii, Rulmentul, iar cu Oltchim au pierdut pe final si acum isi doresc foarte mult sa mearga in turul urmator. Noi avem avantajul celor patru goluri, ele atu-ul ca evolueaza foarte bine in propriul fieff asa ca jocul poate fi transat de oricare dintre cele doua combatante. Este un meci specific de cupa pe care, bineinteles, ca dorim sa-l cistigam" a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.

Baimarencele sint convinse ca pot transa calificarea in favoarea lor

Conducerea clubului HCM Baia Mare a sustinut, joi dimineata, o conferinta de presa, subiectul acesteia fiind jocul de duminica, dintre HCM si Dunarea Braila, din mansa secunda a Cupei EHF.
Conducatorii clubului baimarean s-au aratat increzatori in sansele lor de a reusi calificarea in turul al treilea al competitiei europene si au apreciat ca HCM-ul poate cistiga, la o diferenta mult mai mare, tinind cont de faptul ca pe teren propriu echipa pregatita de Ioan Baban a marcat foarte multe goluri.
Meciul retur dintre HCM si Dunarea Braila va avea loc duminica, 12 octombrie, de la ora 11.00, in sala Polivalenta din Baia Mare.
Partida va fi arbitrata de Mihail Mayeuski si Yuri Terescenkov din Belarus, iar delegat din partea EHF va fi Stevan Popov din Serbia.
In alta ordine de idei, trei jucatoare de la HCM Baia Mare, Camelia Balint, Melinda Geiger si Geta Virtic, vor participa in aceasta luna la diferite actiuni ale loturilor nationale. Primele doua au fost convocate in lotul Romaniei pentru a participa la Cupa Mondiala din Danemarca, turneu care va avea loc in perioada 14-19 octombrie, iar Virtic a fost selectionata in lotul B al Romaniei, care va participa la un turneu de pregatire in Slovacia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii