Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duminica incepe Liga Nationala de handbal feminin

Cel mai echilibrat meci al rundei inaugurale a turului editiei de campionat 2008-2009 este cel de la Braila, unde se vor intilni doua echipe care in aceasta toamna vor evolua in cupele europene, HC Dunarea si Otelul Galati.
Formatia braileana a mai facut o achizitie in ultima sapamina, a transferat-o pe extrema dreapta Mirela Chirila insa, cu toate ca numeric lotul este restrins, obiectivul ei pentru acest joc este unul singur, victoria.
"Ne-a harazit Dumnezeu cel mai tare adversar pe care am fi putut sa-l intilnim, Otelul Galati. Daca primele doua formatii Oltchim si Rulmentul sint intangibile, galatencele vin imediat ca valoare in acest moment. Noi am facut o figura frumoasa in partidele cu Otelul, indiferent de locul de desfasurare si trebuie sa mergem pe aceasta linie. Avem un lot destul de omogen si valoros, de aceea eu am convingerea ca fetele noastre care vor intra in teren vor da totul pentru un rezultat bun. Merg pe victoria echipei Dunarea", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Noul antrenor al echipei, Eugen Bastiurea, este la fel de optimist si considera ca are toate motivele sa se gindeasca la un prim succes in fata omologului de la Galati, Cornel Badulescu.
"In perioada de cind am preluat HC Dunarea am pus accentul pe faza defensiva. La turneul de la Braila am sesizat ca zona noastra centrala este vulnerabila si am actionat in acest sens pentru a inlatura aceste lacune. Este prima mea confruntare cu Badulescu, un antrenor pe care il apreciez, insa aceasta nu inseamna ca nu doresc sa-l inving si am toate motivele sa vizez victoria in acest meci. Vizam toate punctele si echipa are potentialul necesar sa realizeze acest obiectiv", a declarat Eugen Bastiurea.

Prima etapa programeaza jocurile:
HCM Baia Mare - Rulmentul Urban Brasov
Oltchim Rm. Vilcea - HCM Roman
HC Dunarea Braila - HC Otelul Galati
Tomis Constanta - Rapid CFR Bucuresti
CSM Cetate Devatrans - KZN Slatina
CSM Ploiesti - HC Zalau
HCM Hidroconcas Buzau - "U" Jolidon Cluj
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii