Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duminică seara se joacă piesa “Doi pe un balansoar”

* spectacolul regizat de Victor Ioan Frunză începe la ora 18.00, la Teatrul “Maria Filotti”, sala “Bujor Macrin”

 

 

Duminică, 3 noiembrie, ora 18.00, la Teatrul “Maria Filotti” sala “Bujor Macrin” se joacă piesa DOI PE UN BALANSOAR de William Gibson , direcţia de scenă Victor Ioan Frunză, scenografia Adriana Grand.

În distribuţie: Alin Florea şi Corina Moise.

O poveste de iubire, o complicată relaţie de dragoste dintre un avocat şi o dansatoare, într-un New York imposibil. O femeie care atrage ca un magnet bărbaţi nepotriviţi, escroci sentimentali, cinici, victima perfectă, cea care rămâne de obicei singură, nefericită, fără de noroc şi care într-o zi cunoaşte un bărbat, primul din viaţa ei, care nu vrea să profite de ea, cel care o transformă dintr-o persoană singuratică, plină de complexe, într-o femeie mândră de frumuseţea ei. Însă, acea zi minunată trece, dispare, odată cu cel care o iubise cu adevărat.

Tot duminică, de la ora 17,30, teatrul brăilean va juca BEFORE BREAKFAST de Eugene O'Neill , regia- Andrei şi Andreea Grosu la Teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti. După cum v-am mai informat, acest spectacol a fost prezentat recent, în Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio.

 
Categorie articol: 

Comentarii