Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dumi Gym Ianca a cucerit trei medalii la Cupa Federaţiei la Culturism

• Gelu Gheorghe şi Iulian Ciupitu au urcat pe primul loc pe podium • Ionuţ Novac s-a clasat pe locul secund

 

Sportivii clubului de culturism Dumi Gym Ianca s-au remarcat şi la Cupa Federaţiei, una dintre competiţiile importante organizate de federaţia de specialitate.

La ediţia din acest an, clubul coordonat de Daniel Dumitrescu a obţinut trei medalii. Gelu Gheorghe s-a clasat pe primul loc la games classic bodybuilding şi tot pe primul loc s-a clasat Iulian Ciupitu la culturism clasic la categoria 80 kg.

Tot la această competiţie, Ionuţ Novac a ocupat locul al doilea la culturism clasic, la plus 175 cm.

Cel de-al patrulea sportiv din Ianca, Alexandru Rîpă, s-a clasat pe poziţia a cincea la culturism, juniori mici, categoria plus 70 kg.

“Rezultatele de la Cupa Federaţiei au fost cele aşteptate. De altfel, acesta a fost unul dintre cei mai buni ani în ceea ce priveşte performanţele. Avem 7 locuri între primii trei clasaţi la etapa de zonă, 4 medalii la naţionale, una de aur, una de argint şi două de bronz, 3 medalii la Cupa României şi 3 la cea a federaţiei. Ne luptăm la nivel naţional cu grupări sportive valoroase din România”, ne-a declarat Daniel Dumitrescu, preşedintele clubului Dumi Gym Ianca.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii