Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duel în trei pentru titlul național la dirt-track

Primii care vor intra în scenă vor fi juniorii, iar duelul dintre Adrian Gheorghe și Florin Barabașu va stabili campionul de juniori. După trei etape reprezentantul clubului CSAT are 16 puncte și conduce în clasamentul general provizoriu, în timp ce sportivul CSM-ului, cu 13 puncte, ocupă poziția secundă în clasament.
Lupta pentru titlul național este deschisă și în competiția seniorilor. După penultima etapă, bulgarul Milen Manev are 21 de puncte și își păstrază poziția de lider, pe locul al doilea se află Alexandru Toma și Adrian Gheorghe cu câte 19 puncte, în timp ce poziția a treia îi aparține lui Fănică Popa cu 17 puncte.

Cupe și premii în bani la "Memorialul Eugen Botezatu"

Memorialul va încheia, practic, sezonul competițional iar la finalul lui câștigătorii vor fi recompensați cu diplome, cupe și premii în bani.
Eugen Botezatu s-a născut în anul 1957 și a reprezentat CSM Brăila și România la multe concursuri ale celui mai dur sport cu motor. A muncit enorm ca să se mențină în top, în condițiile în care în acea perioadă avea ca adversari nume care nu mai au nevoie de nicio recomandare, precum Gheorghe Sora, Ion Bobâlneanu, Cornel Voiculescu sau colegul de club, Stelian Postolache.
Botezatu a alergat pentru CSM Brăila până în anul 1984, după care s-a transferat la Steaua, însă în perioada în care a activat pentru gruparea brăileană a contribuit efectiv și la înființarea clubului Petrolul Ianca.
Doi ani de zile la clubul din Ghencea, Eugen Botezatu a avut rezultate deosebite, însă, în 1987, în urma unui accident pe pista de la Sibiu, pe patul de spital, campionul brăilean nu a reușit să învingă moartea, însă rămâne veșnic în amintirea tuturor celor care iubesc dirt track-ul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii