Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dudnic, Niculcea şi Ivan au deraiat Rapidul la Bucureşti

Formaţia gazdă a dominat clar primul set al derby-ului de la Bucureşti, Rapid a condus 8-3, 19-11, şi toate încercările profesorului Vladimir Stănescu de a schimba ceva în atitudinea elevelor sale nu au avut efectul scontat, gazdele impunându-se cu 25-16.
Experienţa şi valoarea lotului brăilean şi-au spus apoi cuvântul. După un al doilea act câştigat cu 25-16, CSM Comision a egalat situaţia la seturi. Nici micile erori de arbitraj, toate în favoarea gazdelor, nu au mai contat în economia partidei, pentru că voleibalistele de la Dunăre şi-au demonstrat clasa şi au condus ostilităţile în derby-ul seriei.
Rapidistele au dat totul în teren în setul al treilea, numai că, după un început echilibrat, formaţia vizitatoare, cu Dudnic, Niculcea şi Ivan, a reuşit să se desprindă la 11-8, şi-a mărit apoi avantajul la 21-16 şi s-a impus în final cu 25-20.
Setul al patrulea al partidei avea să fie şi ultimul, deoarece brăilencele au dorit să încheie conturile cu adversarele lor cât mai repede şi au reuşit. CSM Comision a condus în permanenţă, 4-2, 8-6, 10-6, 19-14, şi a câştigat şi acest act al meciului cu 25-21, demonstrând că este cea mai valoroasă echipă a acestei grupe.
În urma acestui succes, formaţia brăileană nu mai poate pierde primul loc în această serie şi se gândeşte deja la următorul act al competiţiei.
"Important este că am plecat cu toate punctele de la Bucureşti, locul întâi este deja asigurat în prima fază a competiţiei. Faptul că Rapid a opus o rezistenţă acerbă în unele momente, ne prinde bine. Eu cred că acest meci ne-a arătat unde trebuie să mai insistăm pentru a deveni o echipă de prima ligă", a declarat Costi Baciu, directorul sportiv al echipei CSM Comision Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii