Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dublu succes al lui Adrian Gheorghe la naționalele de dirt track

12moto* Memorialul "Eugen Botezatu" a fost câștigat de Alexandru Toma

Sâmbătă, în ultima etapă a Campionatului Național de dirt track, juniorul bucureștean Adrian Gheorghe a repurtat un dublu succes, câștigând titlul național atât în concursul categoriei lui de vârstă cât și la seniori.
Reprezentantul clubului CSAT Gheorghe Voiculescu a obținut maximum de puncte la această etapă, în concursul juniorilor și cu 22 de puncte la general, și-a păstrat titlul cucerit anul trecut, în timp ce locurile al doilea și al treilea le-au revenit brăilenilor de la CSM, Florin Barabașu 15 puncte și respectiv Sorin Popa 13 puncte.
Lupta pentru titlul național în competiția seniorilor s-a dat între bulgarul Milen Manev, care avea 21 de puncte după primele trei etape și urmăritorii săi, Alexandru Toma de la CSM Brăila și Adrian Gheorghe de la CSAT București, ambii cu câte 19 puncte.
Și la seniori a fost tot ziua lui Adrian Gheorghe. Bucureșteanul a profitat de faptul că alergătorilor de la CSM Brăila le-a fost restricționat în acest an accesul la antrenamente pe pista stadionului Municipal și s-a impus în toate cele patru manșe, obținând la finalul etapei a patra același număr de puncte, 27, ca și campionul ediției precedente, Milen Manev.
A urmat etapa de departajare și Andrei Gheorghe și-a adjudecat și titlul național de seniori pe anul în curs, iar bulgarul medalia de argint.
Multiplul campion național Alexandru Toma a cucerit medalia de bronz, dar apoi s-a revanșat în fața campionului și a vicecampionului național la Memorialul "Eugen Botezatu".
Cursa finală a fost urmărită în picioare de numeroșii spectatori prezenți sâmbătă la stadionul Municipal, iar favoritul brăilenilor, Alexandru Toma, a făcut o cursă senzațională și a câștigat trofeul oferit de Niță Nicu, vărul fostului mare sportiv al CSM-ului.
Primii trei clasați la naționalele de dirt track pentru seniori au primit cupe și diplome, iar cei de la Memorialul "Eugen Botezatu", pe lângă obișnuitele cupe și premii substanțiale în bani din partea vicepreședintelui Federației Române de Motociclism, Niță Nicu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii