Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dubla partidă amicală Conpet Cireşu - ABC Stoicescu s-a anulat

Săptămâna aceasta, Conpet Cireşu a încercat să dispute două partide de verificare, tur-retur în compania unei formaţii de Liga a III-a, ABC Stoicescu, însă iniţiativa formaţiei antrenate de Ionel Ivan nu a avut succes deoarece buzoienii doreau să joace numai pe teren propriu.
În aceste condiţii componenţii echipei din Cireşu vor efectua zilnic antrenamente pe stadionul Chimia din Lacu Sărat, mai puţin joi, zi în care şedinţa de pregătire se va derula pe stadionul "Ştefan Vrăbioru" din Ianca.
"Noi am fi dorit să jucăm două meciuri cu ABC Stoicescu, însă ei au răspuns că doresc să joace numai la Buzău, lucru care pe noi ne-ar fi dezavantajat pentru că ar fi trebuit să evoluăm pe un teren sintetic. Vom continua să ne antrenăm conform planului, iar sâmbătă este posibil să jucăm pe «Ştefan Vrăbioru» cu CF Brăila", a declarat telefonic Ionel Ivan.
După amicalul de sâmbătă, Conpet Cireşu îşi va definitiva lotul pentru sezonul care va urma, iar luni, 1 august, elevii lui Ionel Ivan vor pleca într-un cantonament montan de 7 zile la Strjnic.
"Avem câţiva jucători în probe, dar deocamdată nu ne-am hotărât dacă îi păstrăm sau nu. Abia după amicalul de sâmbătă vom definitva lotul şi după aceea vom pleca într-un cantonament centralizat", a mai precizat antrenorul echipei Conpet.
Categorie articol: 

Comentarii