Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dubla explozie, la un templu si o gara din India

O explozie puternica a avut loc, marti, la gara orasului sfint indian Benares, din nord, la citeva minute dupa ce o bomba explodase intr-un templu situat in apropiere, provocind moartea a cel putin patru persoane, a anuntat politia, citata de AFP.
"Explozia pare sa fi avut loc la bordul trenului pasageri Shivganga Express", a declarat inspectorul de politie Mohammed Hashmi, precizind ca nu exista pentru moment informatii privind eventuale victime. "Explozia ar fi putut fi cauzat de o sticla incendiara, dar nu sintem foarte siguri de acest lucru", a adaugat acesta.
Citeva minute mai devreme, o bomba de mare putere explodase la templul Hanuman de la Benares, situat in apropiere, provocind moartea a cel putin patru persoane, potrivit oficialului.
"Cel putin patru persoane au murit si peste zece au fost ranite ", a declarat un purtator de cuvint al politiei, Madan Mohan Srivsatava.
Bomba a explodat la templul unde s-au recules numerosi credinciosi, care vin in fiecare zi de marti sa viziteze complexul pentru a se ruga la zeul puterii, dupa care a fost botezat lacasul de cult.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii