Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DSJ a finalizat sesiunea suplimentara de finantare a proiectelor sportive

In perioada 29-30 octombrie la Directia pentru Sport s-a desfasurat sesiunea suplimentara de finantare publica a proiectelor sportive. La aceasta sesiune si-au depus proiectele patru structuri sportive care au facut cinci propuneri de finantare pentru cele doua programe nationale, "Promovarea sportului de performanta" si "Sportul pentru toti".
La prima categorie au primit aviz favorabil doua proiecte: "Trofeul "Dunarii de jos" si Memorialul "Gheorghe Ola".
Primul este un turneu de sah omologat de federatia de specialitate si se se va organiza in memoria Revolutiei din decembrie 1989. Competitia va fi organizata de clubul "Orizont 64" si la ea vor participa sahisti din Braila si Galati. Suma alocata de catre DSJ este de 1754,2 lei.
Memorialul "Gheorghe Ola" este un campionat de minifotbal rezervat copiilor cu virsta pina la 12 ani si este organizat de catre Asociatia Judeteana de Fotbal. Pentru aceasta actiune DSJ-ul a aprobat 3264, 8 lei.
Pentru programul "Sportul pentru toti" au fost aprobate trei proiecte si anume, Cupa "Fulgi de nea" la volei, Trofeul "Micutul ginditor" turneu de sah pentru copii cu virsta pina in 10 ani si "Olimpiada jocurilor logice" in cadrul careia se vor derula doua competitii, la sah si go. Sumele alocate pentru aceste proiecte sint 1096,6, 1185 si respectiv 956,4 lei.
Categorie articol: 

Comentarii