Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE Drumuri judetene și naționale închise din cauza viscolului. Trecerea bac spre IMB, închisă

* din cauza sulurilor de zăpadă formate pe carosabil, autoritățile au luat decizia de a închide temporar circulația pe mai multe șosele de pe raza județului Brăila

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Ora 13.20. Autoritățile brăilene au decis să mai închidă și alte drumuri județene brăilene, după ce zăpada și viscolul au provocat probleme. Lista actualizată a șoselelor închise arată astfel, potrivit Infotrafic: DJ211 Șuțești-Ianca, Oprișenești-Bordei Verde-Viziru și Roșiori Tătaru DJ211B Roșiori-Colțea și DJ211A/DJ212 Viziru-Mihai Bravu.

 

Ora 10.20.  Începând cu ora 10.00, trecerea bac spre Insula Mare a fost închisă, din cauza vizibilității reduse. Se vor face, totuși, treceri doar pentru urgențe. La trecerea bac Smârdan, spre județul Tulcea, trec doar bacurile de mare capacitate.

Pe raza județului Buzău, pe DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat s-a instituit restricție de circulație, începând cu ora 10.20. Poliția a instituit un filtru de blocare, pe raza localității Șuțești, iar la ieșirea din municipiul Brăila, la intersecția cu Șoseaua de Centură, există un filtru de informare.

 

În ciuda zecilor de utilaje de deszăpezire aflate pe traseu, autoritățile județene s-au văzut nevoite să închidă temporar circulația pe mai multe șosele brăilene, din cauza sulurilor de zăpadă formate pe carosabil de viscolul puternic. La ora 9.00, erau închise trei drumuri județene: Bărăganu - Victoria, Oprișenești - Viziru și Șuțu - Ianca. Președintele Consiliului Județean, Francisk Chiriac ne-a declarat că, în funcție de evoluția situației, s-ar mai putea închide și alte tronsoane, deciziile în acest sens fiind luate în colaborare cu Poliția Rutieră. ”Luăm aceste măsuri preventiv, pentru a evita înzăpezirea unor autovehicule aflate pe drumurile unde se formează suluri de zăpădă. Avem pe traseu 26 de utilaje de deszăpezire și 6 sărărițe, dar situația e îngreunată de vântul puternic, care transportă zăpadă pe partea carosabilă”, ne-a informat Chiriac

 

În ceea ce privește drumurile naționale, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la ora 9.00 era închis pentru toate categoriile de vehicule tronsonul Însurăței - Bărăganu, de pe DN21, iar pe tronsonul Brăila - Însurăței se instituise restricție pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.
Categorie articol: 

Comentarii