Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/GALERIE FOTO: Drumul vechi Brăila - Galați blocat în zona Vădeni, din cauza unui accident

Circulația rutieră pe drumul național 2B, pe porțiunea dintre Brăila și Galați, s-a blocat în această seară, din cauza unui accident produs în zona intersecției cu drumul de legătură cu comuna Vădeni. Din primele informații reiese că șoferul unui autoturism Renault care circula dinspre Galați spre Brăila a intrat în depășirea unei coloane de TIR-uri,  nu a mai avut posibilitatea să revină pe banda sa de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism Volvo care circula regulamentar din sens opus, ricoșând apoi într-un autocar în care nu se aflau pasageri.

 

Șoferul vinovat și o pasageră din mașina acestuia au suferit leziuni și au ajuns la spital. Din autoturismul Volvo, soția șoferului și cei doi copii ai acestora au avut un atac de panică având nevoie, la rândul lor, de îngrijiri medicale. Poliția a făcut cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

 

Din cauza incidentului, coloanele de mașini s-au întins pe câțiva kilometri, în ambele sensuri de mers, unii șoferi aventurându-se pe drumurile agricole pentru a depăși blocajul de pe drumul național.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii