Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dreptul la nemunca al tov. Jipa, ocrotit prin lege

"Curtea Constitutionala a luat o decizie buna si nu a lasat sa se aplice o ilegalitate. Constitutia si-a spus pana la urma cuvantul si Dumnezeu a tinut cu noi. Ce sa spun mai mult, ma bucur ca nu s-a intamplat o ilegalitate", a declarat seful Politiei Comunitare, Traian Jipa. Fostul militian, iesit la pensie ca politist, s-a bucurat nespus ca bosorogii de la Curte au declarat neconstitutionala OG emisa de Guvernul Boc, referitoare la cumulul dintre pensie si salariu.
Personal, imi pare rau ca ordonanta a cazut, dar poate ca aici este si vina lui Boc ca nu a stiut s-o pritoceasca, astfel incat sa nu pice la prima bruma. Daca ar fi existat un anumit plafon, astfel incat cei cu pensii mici, care isi rotunjeau veniturile muncind pe plantatiile tarii, sa nu piarda acest drept, era o treaba. Nu este insa cazul lui Jipa si a altora carora partidul le-a gasit serviciu bine platit la stat, desi acasa ii asteapta pensii de peste 30 de milioane de lei lunar.
Recitind declaratia lui Jipa, m-au apucat dracii. Iata cine credea in Constitutie mai ceva ca in Biblie ("Constitutia si-a spus in cele din urma cuvantul"): Traian Jipa! Iata cine se erijeaza intr-un sustinator al statului de drept, in care cetatenii sunt aparati de eventualele nedreptati care pot fi provocate de sistem, fie el si democratic: acelasi Traian Jipa!
Cel mai tare m-a dezgustat insa faptul ca Jipa l-a bagat in ecuatie pe Dumnezeu, afirmind ca "a tinut cu noi". Asadar, Dumnezeu, oricat de ocupat ar fi el, si-a gasit timp pentru a sari in ajutorul lui Jipa, care era in pericol de a trai numai din pensia de 30 si ceva de milioane.
Auzisem ca exista un Dumnezeu al betivilor, un Dumnezeu al soferilor, dar de un Dumnezeu al militienilor nu aveam cunostinta. Si nici nu am sa inghit aceasta galusca a lui Jipa, pentru simplul motiv ca nu cred ca Dumnezeu i-a permis sa o frece in continuare la Comunitari, pe banii contribuabililor, ci niste judecatori care, si de aceasta data, au tinut cu ursul, adica cu propriile pensii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii