Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragostea l-a pus la pământ pe un om al străzii. La propriu

* supărat că s-a certat cu amanta, bărbatul s-a urcat pe un stâlp din zona Piața Mare, la 20 metri înălțime, și a amenințat că se aruncă * polițiștii și jandarmii sosiți la fața locului l-au convins să renunțe la gândurile sinucigașe * individul a căzut în timp ce cobora de pe stâlp

 

 

Iubirea i-a luat mințile. Un bărbat de 31 ani a ajuns la spital, după ce ar fi căzut de pe un stâlp, de la o înălțime de circa 6 metri, în zona Piața Mare, pe Calea Griviței. Totul a pornit de la o depresie în dragoste. Potrivit amantei sale, așa cum s-a recomandat ea, care locuiește la centrul social din municipiu, individul ar fi vizitat-o, astăzi, și ar fi agresat-o, fapt pentru care femeia a vrut să pună capăt relației. Supărat, bărbatul s-a urcat pe un stâlp din spatele Pieței Mari, la o înălțime de 20 metri, amenințând că se aruncă dacă femeia de care este îndrăgostit nu reia povestea de dragoste cu el.

La fața locului au sosit polițiștii, jandarmii, pompierii și o ambulanță, iar circulația pe Griviței a fost oprită. Oamenii legii au negociat cu omul străzii până când l-au convins să renunțe la gândurile sinucigașe și să coboare. Se pare că individul nu a apreciat suficient de bine distanța și ar fi sărit de la 6 metri înălțime. Acesta a fost preluat imediat de ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații medicale, deoarece căzătura ar fi fost destul de serioasă.

Martorii, care au fost ținuți la distanță de locul cu pricina, spun că s-a auzit o bubuitură puternică în momentul în care bărbatul a căzut, iar vocile sunt împărțite: ba că bărbatul s-ar fi aruncat, ba că ar fi căzut din cauza neatenției.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii