Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir vrea să se retragă de la preşedinţia LPF

"Mă gândesc la retragere. Da, Dragomir se gândeşte la retragere. Uite aşa, ce, n-am voie să mă gândesc? Dar mă gândesc la o retragere din 2014, nu acum. Mai am doi ani până se termină mandatul, mai devreme nu", a spus oficialul Ligii.
Dragomir nu se teme că va fi demis de conducătorii cluburilor din Liga I la Adunarea Generală Ordinară programată la 18 iulie. "Nu mă tem de Adunarea Generală. Până în 2014 e greu să mă demită. N-am legături eu cu niciun preşedinte, dar eu îmi văd de treabă şi fac lucrurile în aşa fel să fie bine pentru toţi", a adăugat Dumitru Dragomir.
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că vrea să convoace Adunarea Generală a LPF pentru a-l înlocui pe preşedintele Dumitru Dragomir cu un proiect prin care fiecare conducător de club să conducă liga profesionistă câte şase luni. "Eu o să propun ca fiecare club să ţină preşedinţia şase luni, în funcţie de cum cade la sorţi. Mie poate să-mi vină rândul şi peste nouă ani. Ca să nu mai speculeze el. O să votăm în Adunarea Generală să schimbăm punctul ăla din statut, ca preşedintele să nu se mai aleagă prin vot şi să se facă prin rotaţie", a spus Becali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii