Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir va propune Comitetului Executiv al FRF depunctarea pentru acuzele de blat neprobate

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca la sedinta Comitetului Executiv al FRF de joi va propune modificarea regulamentului disciplinar prin introducerea sanctiunii cu depunctarea in cazul acuzelor de blat neprobate.
Oficialul LPF a afirmat ca nu va sesiza Comisia de Disciplina a FRF in cazul finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, care a afirmat ca are probe ca trei jucatori de la FC Arges au fost contactati de Viorel Ilinca inaintea meciului cu CFR Cluj, din etapa a XXIX-a a Ligii I.
"Ce sesizare sa fac domne', daca Gigi Becali a zis ca proba lui este ce i-a zis Penescu? Asta e proba? Ce sa fac eu? Eu sint procuratura sau politie? Noi lucram la modificarea regulamentului disciplinar, iar miine (n.r. - joi) o sa propun asta in Comitetul Executiv. Adunarea Generala a FRF va fi in vara, iar atunci se va aproba", a spus presedintele LPF.
Intrebat daca Gigi Becali nu ar trebui sanctionat pentru acuzele de blat, Dragomir a raspuns: "De ce sa fie suspendat Gigi Becali? El e suspendat deja, ce sa-i mai fac? Trebuie sa se bage in regulament depunctarea echipei. Pentru ca atunci cind un oficial este suspendat sa nu aiba voie sa dea declaratii, sa mearga la echipa si asa mai departe. Iar daca incalca aceste lucruri atunci se depuncteaza echipa pe care o reprezinta. Pentru ca Gigi Becali nu poate fi oprit decit daca i se depuncteaza echipa, atunci o sa taca. Ce a facut Becali nu e fair-play, a fost doar o tactica de-a lui. Dar nu se poate face nimic acum impotriva lui. El zice ca e persoana privata, si-a dat demisia si din Consiliul de Administratie si spune ca nu mai e legat de fotbal. Mie, de exemplu, Ilinca mi-a spus ca il da in judecata, dar nu stiu ce a facut pina la urma", a precizat Dragomir.
Presedintele LPF sustine ca in Liga I nu mai sint meciuri aranjate. "Nu e nimic adevarat cu blaturile. Presedintii cind vor sa faca valuri spun ca ailalti au facut prostii. Eu m-am dus, ieri (n.r. marti), la Dinamo cu CFR. Toata lumea imi spunea ca o sa fie cine stie ce, unii imi ziceau pina si scorul cu care o sa cistige Clujul. Asa ca m-am dus ca supervizor, sa vad cu ochii mei. Mi-am zis: "Domne', chiar asa toti sint timpiti si eu singurul destept?". Si n-a fost nimic. S-a vazut ca fotbalul nostru e curat si ca e pe un drum bun, pe un drum sanatos, nu se intimpla nimic aici", a mai afirmat oficialul LPF.
Dumitru Dragomir afirmase initial ca va deschide o ancheta in cazul celor trei jucatori de la FC Arges acuzati ca au fost contactati de Viorel Ilinca inaintea meciului cu CFR Cluj. "Deschidem o ancheta, daca se dovedeste ca este adevarat vom lua masurile care se impun. Daca nu, Becali va fi sanctionat conform regulamentului", spunea Dragomir.
Categorie articol: 

Comentarii