Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir o dă în metru antic

Deputatul Dragomir a avut grijă să îşi promoveze şi o latură de om sensibil, după ce a făcut public faptul că este un mare iubitor (crescător) de porumbei. Cu faţa aia a lui de băiat din corul bisericii, deputatul Dragomir a reuşit să îşi convingă alegătorii să îl voteze în număr mare atât în 2008, cât şi în 2012. Dacă în 2008 Dragomir a avut ghinionul de a nu pătrunde în parlament, deşi se situase detaşat pe locul întâi în preferinţele electoratului, în 2012 acelaşi Marian Dragomir a devenit deputat PSD Brăila.
Dacă o să aveţi timpul şi răbdarea necesare pentru a studia arhiva ziarelor locale din Brăila (tipărite sau online) o să constataţi că deputatul Dragomir a căzut extrem de rar victima unor critici. Până şi noi, cei de la Scormonitoru, am scris din an în Paşti despre deputatul Dragomir, poate şi datorită (nu din cauza) faptului că deputatul PSD are aproape tot timpul are o atitudine de îţi este jenă să îi mai tragi un şut în fund, pentru că ar fi sub demnitatea ta de om. La fel de adevărat este însă că deputatul Dragomir a învăţat perfect rolul de a sta cu capul la cutie, el neieşind cu absolut nimic în evidenţă.
Dar situaţia asta nu putea dura la nesfârşit. Odată şi-odată mămăliga trebuia să explodeze. Lucrul acesta s-a întâmplat zilele trecute, într-o conferinţă de presă, când deputatul Dragomir a lăsat să se înţeleagă că metrul de croitorie nu ar avea 100 de centimetri, ci mult mai puţin, fiind chiar cu 20-30% mai mic decât METRUL ăla pe care îl ştim cu toţii. La prima vedere, totul ar părea o glumă, o poantă făcută pentru a destinde o conferinţă de presă scorţoasă şi plicitisitoare. Problema este că Marian Dragomir nu are umor, deci nu ştie să facă o glumă care să primească măcar nota 6 de trecere, ca la BAC. Deputatul Dragomir este mai plat decât apa Borsec atunci când vine vorba să încerce să fie hazliu, să facă o poantă. Aşa că, după un scurt moment de uluire, ziariştii prezenţi la conferinţa de presă şi-au dat seama că deputatul PSD Marian Dragomir este deştept de dă în gropi, din moment ce nu ştie că UN METRU, ca unitate de măsură, are 100 de centimetri indiferent de care mâner ai apuca problema.
Nu era de ajuns că PSD Brăila este condus de un agramat. A trebuit să ne convingem că acest partid are la Brăila şi cadre de nădejde care ştie să mânuieşte cu măiestrie „artimetica". (Sfinţii Metru şi Pavel)

 
Categorie articol: 

Comentarii