Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir lasa sa se inteleaga ca Sportul Studentesc nu revine in Liga I

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a lasat sa inteleaga, marti, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF, ca gruparea Sportul Studentesc nu va reveni in Liga I, dupa ce a fost retrogradata ca urmare a datoriilor catre bugetul de stat.
"A venit de la UEFA o hirtie in care se spune ca a avut dreptate Comisia de Licentiere. Siman facuse o hirtie ca o sa vina cu elemente noi azi. El trebuia sa vina cu chitanta prin care sa dovedeasca faptul ca a platit datoriile si azi era in prima divizie. La sedinta, Mircea Sandu a intrebat daca exista chitanta, dar aceasta nu a fost si nici nu s-a mai luat in discutie. Gata, e clar", a spus Dragomir.
Intrebat daca Sportul ramine in Liga II, a raspuns: "Pai ce sa faca? Eu l-am sustinut pe Siman, dar ce sa sustii, ca n-am avut nimic de ce sa ma agat. Daca era chitanta asta, atunci faceam eu tam-tam aici, dar acum ce sa fac, ma faultez singur. Nu pot sa inteleg niciodata ce s-a intimplat. Ce sanse sa mai fie sa joace in prima liga daca s-a facut Comitetul asta Federal?".
Dragomir a precizat ca sedintele comisiilor de prima instanta si de apel a sistemului national de licentiere, anuntate pentru miercuri nu vor mai avea loc. "Se faceau acele comisii daca veneau cei de la Sportul cu un element nou, dar nu au venit cu nimic", a spus Dragomir. Intrebat daca marti trebuia schimbata componenta Comisiei de Licentiere, oficialul LPF a raspuns: "Nu mai poate schimba nimeni acum pentru ca nu sint acele elemente noi".
Dragomir a spus initial ca nu stie cu cine va juca Rapidul in prima etapa, dar apoi a revenit si a spus ca stie.
Ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia, a afirmat ca membrii Comitetului Executiv nu puteau lua decizia retrogradarii Sportului in Liga II. "Comitetul doar a luat act de solicitarea clubului Sportul de returnare a licentei pentru Liga I, dar aceasta solicitare nu a fost insotita de nicio chitanta de plata a datoriilor. Am trimis la UEFA o hirtie prin care solicitati forului european sa ne spuna exact ce prevede manualul in aceasta situatie, pentru ca din ce stim noi nu exista o procedura de returnare a licentei", a spus Zaharia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii