Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir critică gestul obscen al lui Florin Iordache şi tensiunile din PSD

• primarul Marian Dragomir s-a arătat dezamăgit de modul în care se derulează lucrurile în PSD la nivel naţional în ultima vreme, după ce o serie de membri au anunţat că demisionează • acesta a precizat că lucrurile nu sunt în regulă şi că prioritatea trebuia să fie programul de guvernare nu răfuielile personale ale unora • mai mult, Dragomir a catalogat drept “jenant” gestul obscen arătat de deputatul Florin Iordache în Parlamentul României la adresa parlamentarilor de opoziţie

 

Tensiunile de la nivel naţional din PSD din ultima vreme nu sunt deloc pe gustul primarului Marian Dragomir, la fel cum nu sunt nici ieşirile publice ale unora dintre colegii săi. Întrebat cum comentează plecările recente din partid ale mai multor parlamentari, la scurt timp după ce Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea secretarului general Marian Neacşu şi a vicepreşedintelui Adrian Ţuţuianu, acesta a precizat că este un lucru trist. Edilul-şef susţine că PSD ar trebui să se concentreze pe programul de guvenare şi nu pe răfuieli personale ale unora.

“Este un lucru trist faptul că la nivel naţional, în PSD au loc astfel de discuţii. Din punctul meu de vedere prioritatea numărul 1 trebuia să fie Guvernarea, programul de guvernare. Nu diverse aspecte care ţin de răfuielile personale ale unora din interiorul partidului. (...) Ca Primărie a Municipiului Brăila nu cred că vom avea de suferit, dar ca partid, în urma acestor scandaluri, vom avea de suferit cu siguranţă!”, a declarat Dragomir.

Cât despre posibilitatea ca Primăria Brăila să beneficieze de mai puţin sprijin din partea Guvernului pe viitor, în condiţiile în care organizaţia judeţeană a PSD s-a plasat în tabăra anti-Dragnea, primarul a punctat că nu crede aşa ceva deoarece finanţările se dau pe proiecte, însă nici nu a exclus o asemenea variantă.

“Nu cred. Proiectele se analizează în baza unor criterii şi nu va fi cazul de aşa ceva. Doar ce v-am spus mai devreme că ne-a fost aprobată finanţarea pentru asfaltarea cartierului Pisc. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă era un alt ministru la Dezvoltare decât Paul Stănescu. Poate că ne-ar fi fost aprobată finanţarea sau poate că nu”, a mai afirmat primarul.

Cât despre gestul obscen făcut de deputatul PSD Florin Iordache în plen, la adresa colegilor din opoziţie, gest care a fost filmat, pozat şi transmis de toată presa centrală, Dragomir a ţinut să puncteze că i se pare un gest deplasat, jenant, care nu îi face cinste parlamentarului în cauză.

“Jenant acel episod. Nu face cinste celui care a folosit gestul respectiv”, a conchis Dragomir.
Categorie articol: 

Comentarii