Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir: Arbitrii care au greşit să fie sancţionaţi aspru

"Greşelile sunt groaznice şi mai au dreptate şi conducătorii când fac gălăgie. Au greşit doi arbitri buni, nu mă aşteptam la Robert Dumitru şi la celălalt (n.r. - Ovidiu Haţegan). Să fie sancţionaţi aspru, ca să le fie învăţătură de minte. Oricum, ăştia care au greşit sunt oameni cinstiţi. Asta cu scosul din arbitraj e grea, pentru că în alte campionate greşesc arbitrii în fiecare săptămână şi nu îi exclude nimeni. Cristi e un om cu inima mare, îşi iubeşte echipa şi e normal să mai scape câte o frază ca aia cu «jihadul», dar cam are dreptate", a spus Dragomir.
Robert Dumitru nu a acordat un penalti pentru Dinamo în debutul partidei cu FC Vaslui, după ce Pavol Farkas l-a faultat, în suprafaţa de pedeapsă, pe atacantul Marius Niculae.
Mijlocaşul Ciprian Deac a părăsit terenul accidentat în minutul 63 al partidei Rapid - FC Braşov, după un fault al portughezului Bruno Madeira, avertizat de arbitrul Ovidiu Haţegan cu un cartonaş galben. Jucătorul rapidist a plecat de la stadion în cârje cu piciorul stâng într-o gheată ghipsată.
Categorie articol: 

Comentarii