Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir: "Anul acesta merg cu Dinamo"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca anul acesta va insoti pe Dinamo la meciurile din deplasare din cadrul Cupei UEFA si nu va da curs invitatiilor venite de la oficialii clubului Steaua.
"Nu voi merge cu Steaua la Madrid, chiar daca ma vor invita. Anul acesta merg cu Dinamo si sint sigur ca le voi purta noroc. Fiul meu va merge cu Steaua, iar Valentin Alexandru cu Rapid", a explicat Dragomir decizia de a insoti echipa antrenata de Mircea Rednic la meciurile pe care le va disputa anul acesta la Bruges si Londra, cu FC Bruges si Tottenham Hotspur, in cadrul grupei B a Cupei UEFA.
Dragomir a mai spus ca "nici o echipa din Romania nu are fata momentan de Liga Campionilor", in ciuda faptului ca Dinamo are in acest sezon 19 meciuri consecutive fara infringere. "Dinamo va fi cea mai buna atit timp cit la echipa va fi liniste. Daca Borcea si Rednic sint lasati sa-si faca treaba, Dinamo va merge bine in continuare", a afirmat seful LPF despre parcursul bun al "ciinilor".
Presedintele LPF s-a aratat totodata nemultumit de faptul ca, dupa doar 12 etape in Liga I, zece antrenori s-au despartit de echipele pe care le antrenau. "E adevarat ca patronii, daca sint nemultumiti de antrenori, au tot dreptul sa-i dea afara, dar nu cred ca acest lucru este benefic pentru competitie", a declarat Dragomir.
Seful Ligii s-a aratat totodata sceptic fata de o eventuala despartire a lui Razvan Lucescu de Rapid. "Eu zic ca ia foc Giulestiul daca pleaca Razvan. Nu cred ca George Copos poate sa-l dea afara pe Lucescu si nici nu cred ca vrea. Lucescu a aratat in multe rinduri ca e un mare antrenor", a mai spus Dumitru Dragomir.
Categorie articol: 

Comentarii