Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir ameninta ca il va face de ris pe Sandu

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, pentru InfoPro, ca asteapta asteapta ca Mircea Sandu sa "lamureasca" acuzele pe care i le-a adus Ionut Lupescu, altfel il va face de ris pe seful Federatiei Romane de Fotbal.
"Pai cine spune ca nu mai am voie (n.r. - in avionul echipei nationale), un subaltern. Bai fratele meu, componenta delegatiei o stabileste Comitetul Executiv. Numai prostii au vorbit. Imi e rusine sa vad pe ce miini au fost date echipele nationale. Pe cine sa dai in judecata, ca se fereau sa ma si acuze de ceva. O singura chestie, ca as fi jucat barbut in avion, ceea ce nu e adevarat. Asta trebuie sa o lamureasca Mircea Sandu in citeva zile, altfel il fac de ris", a spus Dragomir la radio InfoPro.
Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, a povestit, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, juca table si barbut pe bani in avionul care transporta delegatia Romaniei din turneul din SUA din 2006.
"In turneul din America al echipei nationale, cind ne intorceam de la Chicago, eram intr-un avion al companiei Air France, un drum de 8-9 ore, cind domnul Dragomir a scos cutia de table si a jucat barbut si table pe bani cu anumite persoane. Nu erau persoane din anturajul echipei sau din conducerea federatiei, erau alte persoane, chiar si suporteri ai nationalei. Am avut noi reclamatii din partea conducerii echipajului avionului pentru ca domnul Dragomir tipa, injura, facea galagie, iar lumea din avion nu se putea odihni. Am inghitit atunci, am tacut si nu am spus nimic, dar nu se mai poate", a afirmat Lupescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii