Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragoş Boldeanu, campion naţional la go blitz

• reprezentantul clubului Atari Brăila s-a clasat pe locul al doilea la go rapid • un alt sportiv de la Atari, Elian Grigoriu, va reprezenta România la Campionatul European de go pe echipe

 

În perioada 20 - 23 iunie, în Staţiunea Saturn s-au desfăşurat câteva competiţii de go de nivel naţional, toate organizate de Federaţia Română de Go, la care a participat şi a obţinut rezultate foarte bune şi sportivul brăilean Dragoş Boldeanu (1 dan), reprezentant al clubului Atari Brăila. Jucător descoperit şi antrenat de către Codrin Vasiloancă (1 dan).

Dragoş Boldeanu a avut o evoluţie foarte bună în urma căreia a devenit campion naţional la go blitz şi s-a clasat pe locul al doilea la cel de go rapid.

În altă ordine de idei, între 14 şi 16 iunie, în Serbia, la Palic, a avut loc un turneu de go pe echipe, miza acestuia fiind calificarea la Campionatul European pe echipe rezervat seniorilor, care va avea loc în perioada 19-21 iulie în Belgia. Echipa României, din care a făcut parte şi sportivul legitimat la Atari Brăila, Elian Grigoriu, s-a clasat pe locul al doilea şi şi-a asigurat participarea la competiţia europeană.

Echipa naţională a României a învins formaţiile similare ale Serbiei, Austriei şi Ungariei, a terminat la egalitate meciul cu naţionala Israelului şi a suferit o singură înfrângere, în întâlnirea cu Franţa.

“Rezultatele reuşite de cei doi sportivi legitimaţi la clubul Atari Brăila au fost foarte bune: Boldeanu a obţinut un loc întâi şi un loc doi în competiţiile naţionale, Elian Grigoriu va reprezenta clubul brăilean şi România la europenele de go pe echipe, competiţie la care ţara noastră poate obţine un rezultat bun”, ne-a declarat instructorul Codrin Vasiloancă.
Categorie articol: 

Comentarii