Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragnea a primit vot de încredere la CExN al PSD. Tudose: «S-au ridicat niște probleme, acum vedem ce se întâmplă»

* fostul premier al României, Mihai Tudose a declarat, la cald, pentru redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei" că și-a exercitat mandatul primit din partea organizației județene a PSD și a votat în consecință la CExN * Tudose a confirmat că rezultatul votului în cazul demiterii lui Liviu Dragnea a  fost de 39 "împotrivă" la 10 "pentru" * președintele PSD Brăila nu  a dorit să facă scenarii în legătură cu ceea ce se va întâmpla mai departe

 

Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD s-a finalizat cu o înfrângere pentru grupul celor care au solicitat demisia liderului Liviu Dragnea, grup din care a făcut parte și organizația din Brăila. După o ședință care a început la ora 13:00 și s-a încheiat după ora 21:00, în care semnatarii controversatei scrisori prin care se semnalau o serie de probleme și se cerea demisia lui Dragnea, și-au spus nemulțumirile, la final, a urmat un vot privind solicitarea demisiei liderului PSD, unde acesta a obținut un scor zdrobitor.

Contactat de redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei", președintele PSD Brăila, deputatul Mihai Tudose a confirmat, la cald, că rezultatul votului a fost unul favorabil în favoarea președintelui partidului: doar 10 "pentru" demisie, 39 "împotrivă" și 1 abținere.

Tudose ne-a precizat că a respectat voința organizației PSD Brăila, că este de părere că a procedat corect și că a votat așa cum s-a stabilit în cadrul conferinței județene de joi seară, în care a fost ales ca președinte al organizației județene. Acesta nu a dorit să comenteze prea mult despre posibilele scenarii care ar putea avea loc mai departe după acest atac direct la adresa liderului PSD.

"S-a spus ce era de spus. Cei care au avut un mandat și l-au exercitat. Eu l-am dus la capăt și mi-am exercitat votul în funcție de mandatul pe care l-am primit la conferință în prezența voastră. Mandat în care cred, eu cred că am făcut bine. Acum vedem ce se întâmplă, ce a înțeles fiecare din această ședință. Rezultatul votului a fost 39 la 10. Nu știu ce se va întâmpla. S-au ridicat niște probleme, acum vedem ce se întâmplă, cum reacționează domnul președinte, cum reacționează partidul", a declarat Tudose.
Categorie articol: 

Comentarii