Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragnea l-a făcut şobolan, iar Tudose nu a zis nici pâs!

Mihai Tudose pare o umbră a celui de anul trecut, când era desemnat premier din partea PSD. Din iunie 2017 şi până în ianuarie 2018, cât timp a fost prim ministru al României, Tudose a arătat ca un om viu. Un tip cu sânge în instalaţie, cum se spune, căci nu de puţine ori Tudose s-a poziţionat contra lui Dragnea. Să ne aducem aminte că demiterea lui Tudose a fost cauzată de faptul că brăileanul a vrut să o dea afară din Guvern pe protejata lui Dragnea, şi anume Carmen “Decât” Dan, care conduce şi în ziua de azi Ministerul de Interne.

Ei bine, de când a fost dat afară din funcţia de premier al României, Mihai Tudose tace.  Tudose s-a tras singur pe linie moartă, nemaifiind deloc activ în viaţa publică. Singurul subiect pe marginea căruia Tudose acceptă să mai discute este cel legat de “copilul” său - Podul peste Dunăre de la Brăila. În rest, Tudose se comportă ca şi cum nu i-ar mai păsa de nimic.

După ce l-a umilit, dându-l afară din fruntea Guvernului pentru o piţi din Videle, iată că Dragnea a recidivat în relaţia cu Tudose. Miercuri, 23 mai 2018, Liviu Dragnea a spus că doi foşti premieri (cu trimitere clară la Victor Ponta şi Mihai Tudose) se comportă ca nişte şobolani care încearcă să roadă din temelia PSD. Aluzia la Tudose era legată de faptul că deputata Emilia Meiroşu a părăsit PSD Brăila pentru a se alătura partidului Pro România, condus de Ponta.

Până acum nu am văzut o reacţie din partea lui Tudose în legătură cu faptul că Dragnea l-a făcut şobolan. Poate că Tudose se consideră un tip cu mult mai multă educaţie decât Dragnea pentru a-i răspunde la această insultă. Da, dar pe de altă parte, mă întreb cum mai poate să stea Tudose într-un partid unde şeful îl consideră şobolan? Cum mai poate da ochii Tudose în Parlament cu unul ca Liviu Dragnea, care şi-a permis să îl jignească în asemenea hal în public? Fostul premier Tudose lăsase impresia unui tip direct, gata oricând să îi bage şi în mă-sa, pe româneşte, pe cei care îl călcau pe coadă. Acum însă vedem un Tudose complet tranchilizat, de zici că l-au ţinut ăştia numai pe calmante de 5 luni încoace. Disputa cu Dragnea trebuie tranşată într-un fel, aşa cum a făcut, de exemplu, primarul Iaşiului, Mihai Chirica. Şi cum Tudose nu are puterea să îi rupă capul lui Dragnea, stând în continuare în PSD, singura răzbunare rămâne pentru fostul premier să facă ce a făcut Emilia Meiroşu. (Şobolanii ROŞII)
Categorie articol: 

Comentarii