Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragnea exclude varianta ca Oprescu să fie prezidenţiabilul USL în 2014

Întrebat dacă se ia în considerare candidatura lui Sorin Oprescu la Preşedinţie, în 2014, din partea USL, Dragnea a răspuns că acest lucru este "exclus". "Eu sunt sigur că USL va exista şi în 2014, şi după (...) Din partea noastră, (Sorin Oprescu - n.r.) nu, din partea noastră candidatul este Crin Antonescu. Dacă lucrurile merg aşa cum ne arată nouă cercetările pe care le facem în fiecare judeţ, şi în care cred, şi vom face Guvernul în 2012 şi Victor Ponta va fi prim-ministru, candidatul pe care-l susţine USL în 2014 este Crin Antonescu", a explicat secretarul general al PSD.
De altfel, Dragnea a negat şi posibilitatea variantei aduse în discuţie de Crin Antonescu, ca PSD să desemneze prezidenţiabilul, caz în care PNL ar prelua Guvernul.
Secretarul general al PSD a comentat că, potrivit înţelegerii, "dacă PSD desemnează candidat la prim-ministru şi va fi numit prim-ministru şi va forma Guvernul, atunci din partea PNL va fi candidatul la Cotroceni". "La această oră, cel mai bine plasat e Crin Antonescu. Dacă nu se întâmplă nimic, şi Doamne ajută să nu se întâmple nimic, Crin Antonescu va fi candidatul USL-ului la Cotroceni în 2014", a spus el.
"Sorin Oprescu, dacă-l sprijinim la Primăria Capitalei, este foarte bine, dar nu e discutată varianta cu Sorin Oprescu la Cotroceni, cu nimeni, nici măcar cu el", a conchis Dragnea, referindu-se la speculaţiile apărute în presă despre o astfel de alternativă a USL.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii