Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragnea, în depresie. Tudorel - distrus de oftică!

E deranj mare la PSD de când s-a anunţat că Laura Codruţa Kovesi (foto credit - gandul info) a adunat cele mai multe puncte (26) dintre cei trei candidaţi, după audierile din Comisia LIBE, pentru a deveni procuror-şef european.

Tudorel Toader şi Liviu Dragnea au avut cu siguranţă un moment de rătăcire, de parcă le-ar fi scăzut glicemia, în momentul în care au auzit ce punctaj a obţinut Kovesi.

Iar faptul că Dragnea s-ar putea să fi alunecat pe panta depresiei o confirmă ieşirea sa nervoasă de după vot, când a refuzat să comenteze punctajul obţinut de Kovesi pe motiv că nu ar şti limba engleză. Întrebarea îI fusese adresată de un journalist străin, iar Liviu Dragnea s-a eschivat spunând “I don’t speak english”.

Evident că Dragnea ştie o boabă engleză, că doar a vorbit (mă rog, citit de pe foaie) la Congresul PES (socialiştii europeni), care a avut loc week-end-ul trecut la Madrid. Dar atât de supărat era, încât a uitat brusc limba engleză.

Un alt personaj puternic afectat de deznodământul în cazul candidatei Laura Codruţa Kovesi este antipaticul ministru de Justiţie, Tudorel Toader.

Omu’ ăsta a făcut tot posibilul să scape de Kovesi şi de procurorul general Augustin Lazăr. Cu Kovesi i-a reuşit, în privinţa lui Lazăr încă lucrează.

Tudorel Toader nu a avut puterea să articuleze două vorbe la TV în legătură cu Kovesi, semn că e distrus de oftică.

O banală urare de felicitare ar fi fost elegantă în această situaţie, chit că nu eşti fan Kovesi. La urma-urmei ai putea să te bucuri că un om (Kovesi) şi-a găsit un loc de muncă mai bine plătit. Dar se vede treaba că pesediştii sunt puternic afectaţi de prezenţa ei, care i-a cam înghesuit la puşcărie şi că nu suportă nici să îi audă numele, darămite să se bucure pentru succesul ei. (Ministerul INJUSTIŢIEI)
Categorie articol: 

Comentarii