Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A dracu pielea pe Cibu!

Bai, ce ma enerveaza Cibu asta! Deci l-am rugat si eu o treaba saptamina trecuta, in Scormonitoru, iar el, ca de obicei, a facut exact contrariul. I-am cerut atunci, pe un ton amical, fostului primar sa-i dea o mina de ajutor lui Gheorghe Chiru, care si-a manifestat intentia de a candida intr-un colegiu electoral, din partea liberalilor. Am zis ca n-o fi bai daca lasa si Cibu un post de deputat de la el. Cind colo, ce sa vezi? Chitrosul de Cibu a facut o conferinta de presa in care a anuntat ca nici nu se pune problema ca taranistul Gheorghe Chiru sa pupe vreun colegiu electoral, de la liberali. Mi s-a parut ca Cibu a declarat chestia asta asa, cu satisfactie, de parca Chiru i-ar fi luat vreodata sunca din fasole. Pe bune, mi se pare tare ranchiunos Cibu asta. Parca ma bucur ca a luat-o in freza la primarie, desi nu am fost si nu voi fi niciodata fan Simionescu.
Nu sint eu avocatul lui Chiru, dar, dupa cum am scris si data trecuta, consider ca e baiat ok. Mult mai ok decit unii dintre cei care vor ajunge in Parlamentul Romaniei din toamna incolo. In plus, situatia lui materiala, nu tocmai de invidiat, care multa vreme a locuit cu bunica, il recomanda, zic eu, pentru un loc de munca mai bine remunerat. Dar tovarasul Cibu, care are bani cu carul, nu este miscat de astfel de aspecte. Tot el vrea sa se imbogateasca si mai tare, visind sa ajunga parlamentar.
Eu inca mai sper ca Bucurestiul, adica Tariceanu, sa-si bage coada in treburile liberale ale Brailei, iar Chiru sa fie impus, in cele din urma, intr-un colegiu electoral. Poate ca Chiru nu va cistiga lupta electorala in acel colegiu, dar vreau sa ajunga sa candideze, pentru a vedea ce fata va face Cibu, cam cit de tare se va oftica, pentru ca a luat-o peste ochi pe linie de partid. Hai, Taricene, ca-ti tin pumnii!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii