Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dr. Victoria Tîgîrlaş, noul director medical al Serviciului de Ambulanţă

• în urma concursului susţinut în data de 6 august, medicul a obţinut media cea mai mare, respectiv 9.41 • dacă nu vor fi contestaţii, aceasta va ocupa cât de curând postul deţinut acum prin interimat de dr. Florin Ştefan

 

Rezultate finale la concursul pentru postul de director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila. La proba scrisă, care a avut loc pe 6 august, cei doi candidaţi înscrişi au fost declaraţi admişi, cu note de peste 9. Este vorba despre dr. Victoria Tîgîrlaş, fost director medical interimar la SAJ Brăila, care a obţinut nota 9.80, şi dr. Dorin Giol, medic ambulanţier cu state vechi în cadrul aceleiaşi unităţi, care a obţinut un punctaj mai mic, respectiv 9.40. În aceeaşi zi, cei doi candidaţi au susţinut şi proiectele de specialitate şi interviurile de selecţie, la care dr. Tîgîrlaş a obţinut, din nou, cele mai mari note, respectiv 9.33 şi 9.10, în timp ce contracandidatul său dr.Giol a obţinut notele 9.15 şi 8.80, obţinând o medie finală de 9.12, faţă de 9.41 cât a obţinut colega sa. Dacă rezultatele nu vor fi contestate astăzi, noul director medical la SAJ Brăila va fi dr. Victoria Tîgîrlaş.

Din comisia de concurs pentru postul de director medical au făcut parte doi membri, un secretar, un observator şi preşedintele,în persoana actualului manager dr. Viorica Iuga, rudă prin alianţă cu dr. Victoria Tîgîrlaş.

Postul de director medical este ocupat în acest moment de dr. Florin Ştefan,  fost manager general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila vreme de 14 ani, de altfel, şi primul director al SAJ Brăila, după detaşarea serviciului de Spitalul Judeţean din 1994. Acesta a ocupat ulterior şi postul de director medical ca interimar, în diferite mandate, timp de aproximativ 6 ani, începând cu 2008 şi până în prezent.

Ultima încercare de schimbare a comitetului director la SAJ Brăila a avut loc în decembrie, anul trecut, când actualul manager dr. Viorica Iuga a solicitat la minister înlăturarea din funcţia de director medical interimar a dr. Florin Ştefan, însă nu a fost aprobată.
Categorie articol: 

Comentarii