Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dr. Sabau a ratat sansa sa piarda alegerile

Fara misto, chiar imi pare rau ca dr. Dan Sabau nu a fost lasat sa candideze in colegiul pe care-l vroia. Presedintele PDL Nicolae Mitroi a tras sfori in culise si a facut in asa fel incit l-a scos din joc pe Sabau.
Cred ca Sabau avea sanse mari sa ia bataie in alegerile din 30 noiembrie si chiar nu inteleg de ce nu a fost lasat sa realizeze acest lucru. Unde naiba sa mai gasesti acum un pierzator de talia lui Sabau. Chirurg, profesor si politician in acelasi timp, Sabau avea, cred, posibilitatea sa demonstreze cit de nasol este vazut de electorat. Care va sa zica, Sabau nu va mai avea ocazia sa doarma in Parlament, dar o va putea face la catedra Facultatii de Medicina din Sibiu, acolo unde preda nu's ce disciplina.
Nea Nae Mitroi l-a inlocuit pe Sabau cu alt luzar, despre George Dragu este vorba. Nu, serios acuma, cine naiba este Dragu? Ce-a facut el pentru braileni cind a fost deputat PDSR si PSD, doua mandate? Constat ca, la Braila, PDL tine expres sa nu scoata nici un parlamentar in alegerile de luna viitoare. L-am criticat la inceput pe Sabau, dar acum ma vad nevoit sa revin si sa nuantez lucrurile. Sustin in continuare ca Sabau era un candidat slab, dar vazind acum cine anume i-a luat locul spun clar ca chirurgu' ar fi luat mai multe voturi decit Dragu. Traseistul de Dragu, cel care si-a vindut votul in 2004 (pentru alegerea Danielei Vasioiu) pentru a obtine functia de director al ECO, se va face de ris, chit ca este sustinut de un partid cotat cu 25% la Braila. Vor fi multi care vor vota PDL, si implicit pe Dragu, dar cred ca lumea s-a mai desteptat intre timp si va urmari sa voteze omul, nu partidul. Asa ca, bai, Dragu, retrage-te, frate, acum, cit inca nu te-ai facut de ris. Daca nu o sa te retragi, e treaba ta, dar sa nu te miri dup-aia cind iti vom lua micul procent electoral la scormonit si te vom face si noi inca o data de ris aici, in aceasta pagina care iti este atit de Dragu tie!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii