Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dr. Florin Ștefan s-a vaccinat și îndeamnă pe toată lumea să procedeze la fel

* joi dimineață, medicul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean a făcut vaccinul anti Covid și a spus că nu are vreun efect negativ * acesta a precizat că vaccinul este „un lucru excelent” și că toată lumea ar trebui să îl facă, tocmai pentru a  învinge acest virus

 

Aflat în prima linie, medicul Florin Ștefan din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Brăila a decis să se vaccineze, fără a sta prea mult pe gânduri. În dimineața zilei de 7 ianuarie, medicul a făcut vaccinul și ne-a spus că nu sunt efecte negative. Acesta a precizat că vaccinul este „un lucru excelent” și că toată lumea ar trebui să îl facă, tocmai pentru a  învinge acest virus. Medicul din cadrul SAJ a spus că s-au vaccinat trei persoane, alături de el fiind dr. Giol și asistentul șef din cadrul instituției, urmând în zilele următoare să se vaccineze și alți angajați din cadrul SAJ. „Acesta este un act de importanță națională. Este în interesul tuturor, oamenii trebuie să se vaccineze, toți trebuie să luptăm împotriva acestui virus. Eu chiar am mai convins și alte persoane să se vaccineze. Unii refuzau, le era teamă, dar nu sunt motive. Este totuși pandemie, noi trebuie să acționăm pentru a scăpa de acest virus”, a spus dr. Ștefan.

Acesta a mai spus că durează o lună de zile până se va imuniza. Oricum, medicul transmite oamenilor să nu fie reticenți la acest vaccin și să nu mai dea crezare anumitor informații transmise pe internet. Din punctul său de vedere, cei care refuză vaccinarea anti Covid ar trebui să fie acuzați de infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.
Categorie articol: 

Comentarii