Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drăghincescu vrea să fie adjunct la Zona Liberă în locul lui Bogdan Criţă

• consilierul judeţean PND Simona Drăghincescu s-a înscris în ultima zi la concursul pentru postul de director adjunct la Zona Liberă Brăila, fotoliu deţinut până nu demult de Bogdan Criţă, actual manager al Spitalului de Psihiatrie • Drăghincescu nu are niciun contracandidat şi susţine că a pregătit un proiect interesant • examenul se va desfăşura în două etape: prezentarea proiectului, pe 23 martie, şi interviul, pe 30 martie

 

Preşedintele Partidului Naţional Democrat (PND) Brăila, Simona Drăghincescu, s-a hotărât să candideze pentru fotoliul de director adjunct la Zona Liberă, ocupat până de curând de Bogdan Criţă, actualul manager al Spitalului de Psihiatrie. Drăghincescu s-a arătat surprinsă de faptul că nimeni altcineva nu s-a mai înscris la concurs. Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, consilierul judeţean a explicat că a cântărit o perioadă decizia de a candida sau nu pentru acest post, iar în cele din urmă a ales să se înscrie la concurs, pe 15 martie, de altfel ultima zi în care mai putea face acest lucru.

„Pentru mine nu a fost o surpriză să constat transparenţa decizională de la Zona Liberă Brăila, pentru că aceasta a fost aproape singura entitate ce aparţine CLM Brăila care se autofinanţează integral, căreia nu am avut ce să-i reproşez niciodată la întocmirea BVC (n.r. - Buget de Venituri şi Cheltuieli) sau la ceea ce era prezentat în CLM spre aprobare. Au fost două entităţi la care am votat «pentru» aprobarea BVC în perioada 2012-2016 fără rezerve: Zona Liberă şi SEROPLANT, pentru corectitudinea, transparenţa şi profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă. A fost unul dintre motivele pentru care am hotărât să mă înscriu şi să particip la concurs. Celor care nu au loc de mine în viaţa de zi cu zi, în spaţiul public sau on line, le transmit că aveau posibilitatea să se înscrie şi să participe la acest concurs. Îndeplineau foarte mulţi condiţiile de participare. La dat din gură se pricep foarte mulţi, de pus «osul» la treabă mai puţini. Eu sunt o persoană de acţiune, am multă experienţă şi cred că voi face faţă şi acestei provocări. Am încredere în mine dar şi în dl. Mircea Florin (n.r. - directorul general al Zonei Libere, consilier judeţean PSD)!”, a declarat Drăghincescu.

Sursa citată a mai precizat că s-a pregătit pentru concurs cu un proiect interesant, însă nu a dat foarte multe detalii. Cert este că data susţinerii acestui material este pe 23 martie, urmând ca pe 30 martie să aibă loc şi interviul, proba finală pentru post.

Cât despre faptul că deţine şi fotoliul de consilier judeţean, Drăghincescu a precizat că nu există niciun conflict de interese dacă va ajunge director adjunct la Zona Liberă, atât timp cât entitatea este subordonată CLM şi nu CJ Brăila.

Nu trebuie trecut cu vederea nici faptul că PND-ista nu s-a ferit să sublinieze că acesta nu este singurul post de care este interesată, cu precizarea că se va mai înscrie şi la alte concursuri, în măsura în care acestea vor fi lansate pe piaţă. Chiar şi aşa, Simona Drăghincescu nu a dorit să facă vreo referire exactă la vreun post anume.
Categorie articol: 

Comentarii