Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dovada ca Catalin Chivu mimeaza competenta

E, ce v-am zis io, ma? Arhiva Scormonitoru' sta marturie ca imediat dupa ce Politia Braila, condusa de comisarul Catalin Chivu, a organizat razia aia de amploare asupra interlopilor am scris ca totul este un mare fis. Iote ca timpul mi-a dat dreptate, lucru care imi intareste convingerea ca politistii braileni este degeaba.
In cazul in care aveti probleme cu memoria, am sa derulez un pic banda, sa va aduceti aminte ce si cum. Deci, acum vreo doua luni parca, mascatii au tabarit in mai multe case de interlopi, la 6 dimineata, cu mandate de perchezitie in regula. Dupa ce le-au scotocit casele, la plecare, politistii au plecat cu o zestre considerabila de lei, valuta si bijuterii, pe care le-au confiscat de sub saltelele interlopilor. Au cazut atunci prada furiei militienesti mai multi smecheri din Braila, printre care si raposatul Maghighi si Titi Sgircitu. Descinderile au fost filmate de catre mascati, iar inregistrarile au fost apoi livrate ziarelor, dimpreuna cu amanuntele de rigoare, pentru ca lumea sa vada cit de eficienti sint politistii.
Logic, interlopii s-au revoltat ulterior, cerind sa le fie restituite bunurile. Politia a dat-o cit a dat-o de gard, dar in final a trebuit sa recunoasca faptul ca a actionat complet aiurea. Zilele trecute, interlopii au intrat in posesia bunurilor confiscate, ceea ce inseamna ca descinderile de acum doua luni au fost facute la misto, doar pentru ca nenea comisaru' Catalin Chivu sa puncteze la capitolul imagine.

Regizorul Chivu

Dar la ce altceva v-ati asteptat de la Chivu, pe care trecutul il leaga ba de un Sgircitu, ba de alti interlopi? Faptul ca Catalin Chivu a fost plecat, anul trecut, vreo trei luni in America (sanchi, la FBI) poate justifica felul in care a regizat aceste descinderi. Ce si-o fi zis el? Ma, daca tot nu pot sa-i leg pe interlopi, pentru ca, vorba aia, cu citiva dintre ei am facut bani frumosi, hai macar sa ma fac ca ii sperii, sa vada lumea ca nu sint chiar panarama, asa cum se zice prin tirg. Trebuie sa conving lumea ca sint rau, necrutator si drept.
Astept cu viu interes urmatorul film regizat de Chivu, cu interlopi dusi pe sus la sectie si eliberati patru ore mai tirziu - v-ati prins - din lipsa de probe!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii