Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua premii nationale pentru elevii de la Scoala Gemenele

Participanti la competitia europeana de postere "Dreptul copiilor la protectie", elevi din clasa a IV-a si a VI-a de la Scoala Gemenele au cistigat doua premii nationale din trei cite au fost acordate in tara. Cele doua echipe cistigatoare, fiecare formata din cite patru elevi, sint invitate joi, 20 noiembrie, sa participe la festivitatea de premiere de la Bucuresti, cu prilejul aniversarii "Zilei Internationale a Drepturilor Copilului". Ordinea in clasament a posterelor cistigatoare nu a fost inca divulgata de catre organizatori, copiii urmind sa afle ce premii au obtinut in cadrul festivitatii. Afisul care va cistiga primul loc pe tara, va merge mai departe la juriul european, iar primii trei cistigatori desemnati vor participa, in luna decembrie, la Festivitatea de premiere de la Bruxelles.
Echipa "Licuricii" este formata din elevii Gabriela Corut, Minodora Manzala, Tinca Razvan, din clasa a IV-a, si Daniela Chirac din clasa a VI-a. Echipa "Gemanarii" este formata din elevii Andrei Ghilic, Razvan Iosif, Nicusor Parvu si Ligia Nadoleanu, din clasa a IV-a. Copiii au fost indrumati de profesorul de limba franceza, Simona Nedelcu.
Concursul european a fost organizat de catre Comisia Europeana - Directia Generala pentru Justitie, Libertate si Securitate, coordonator national fiind Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului "Mihail Carp" din Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii