Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua oase si un document, descoperite aproape de locul unde s-a prabusit avionul lui Steve Fossett

Doua oase aparent umane si un permis de conducere pe numele lui Steve Fossett au fost descoperite in apropierea locului unde s-a prabusit avionul pilotat de aventurierul american, au anuntat, joi, autoritatile din estul Californiei, citate de CNN.
Steve Fossett a disparut anul trecut in timp ce pilota singur un avion de mici dimensiuni.
Oasele vor fi supuse testelor ADN care vor determina daca apartin aventurierului, a declarat John Anderson, seriful comitatului Madera.
Anderson a subliniat insa ca el considera ca "ancheta medicului nostru legist s-a incheiat si ca familia Fossett va primi in cele din urma un raspuns final".
"Am discutat cu membrii familiei si le-am spus ca, cel mai probabil, am descoperit ramasitele pamintesti ale lui J. Stephen Fossett", a adaugat seriful. El a precizat ca miercuri au fost descoperite "doua oase mari", permisul de conducere, o pereche de pantofi si o bancnota de 100 de dolari la aproape un kilometru de locul unde a fost descoperita, la 1 octombrie, epava avionului pilotat de Fossett.
Locul se afla, de asemenea, la circa 500 de metri de zona unde un alpinist a descoperit, la sfirsitul lunii septembrie, documente de pilotaj pe numele aventurierului si circa 1.000 de dolari, a adaugat Anderson.
Seriful a declarat ca permisul de conducere si pantofii au fost roase de animale, subliniind ca aceste indicii sugereaza ca "animalele au mutat, probabil, cadavrul".
"Nu am putut declara ferm (pina in prezent) ca Steve Fossett a pierit in acel accident aviatic deoarece singura dovada concludenta pe care departamentul nostru a avut-o erau documentele de pilotaj si cei 1.000 de dolari", a subliniat Anderson.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii