Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A doua etapa a Ligii I de fotbal a adus o ploaie de goluri la Vaslui

Echipa Steaua Bucuresti a Invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formatia Universitatea Craiova. Steaua a deschis scorul In minutul 33, prin capitanul Sorin Paraschiv, apoi si-a dublat avantajul In minutul 40, printr-un gol marcat de Daniel Oprita. In minutul 54, Steaua a beneficiat de un penalti, dupa o interventie In careu a lui Mitchell asupra lui Valentin Badea.
In aceeasi zi, Rapid Bucuresti a Invins cu scorul de 1-0 formatia Jiul Petrosani, intr-un meci disputat pe stadionul Astra, din Ploiesti. Unicul gol al partidei a fost Inscris de Ryan Griffiths, In minutul 3.
UT Arad a Invins, simbata, In deplasare, cu scorul de 5-2 (2-1), echipa FC Vaslui. Golurile echipei UT Arad au fost marcate de Valentin Simion '16, Bogdan Mara '38, '53, '68 si Alexandru Costisor '80. Pentru FC Vaslui au Inscris Milorad Bukvici, In minutul 18, si Viorel Frunza '90^2.
Echipa FC Arges a pierdut, cu scorul de 0-2 (0-0), meciul sustinut, pe teren propriu, In fata formatiei Poli Timisoara. Timisorenii au deschis scorul In minutul 67, prin Silviu Izvoranu. Oaspetii si-au dublat avantajul In minutul 78, prin Stefan Grigorie.
Farul Constanta a Invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formatia Otelul Galati. Farul a deschis scorul In minutul 13, cind Decebal Gheara a Inscris cu un sut la vinclu, dintr-o lovitura libera de la aproximativ 25 de metri. Constantenii si-au dublat avantajul In minutul 41, prin Armel Disney, aflat la prima sa reusita In tricoul Farului. Otelul a redus din diferenta printr-un gol Inscris, In minutul 63, de Ramses Gado. Scorul final al partidei, 3-1, a fost stabilit In minutul 90+1, de Iulian Apostol.
Gloria Bistrita a cistigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), partida cu formatia FC National. In minutul 30, arbitrul Marius Bocaneala a dictat penalti In favoarea Gloriei, lovitura de la 11 metri fiind transformata de Adrian Nalati. Gloria a marcat pentru 2-0 In minutul 76, prin Dorel Zaharia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii