Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua brailence disparute, alte doua gasite

Ieri, politistii braileni au reusit sa gaseasca doua minore ce au fugit de acasa, dar au luat in evidenta disparutilor alte doua persoane.
In jurul orei 11.00, la sediul Inspectoratului de Politie al judetului s-a prezentat un brailean care a sesizat ca in ziua de 24 iulie, sotia lui, Nicoleta Mocanu, in virsta de 31 de ani, a plecat de la domiciliu in mod voluntar si nu a revenit pina in prezent. Femeia are o inaltime de 170 cm, de corpolenta slaba, parul saten, vopsit blond, lung pina la umeri si ochi caprui, iar la data disparitiei era imbracata cu tricou cu mineca scurta, de culoare neagra si blue-jeans de culoare albastra. In aceeasi zi, Ion M., din satul Spiru-Haret, comuna Bertestii-de-Jos, a sesizat ca, in data de 9 iunie, fiica sa, Marioara Tarahoi (27 de ani) a plecat de la domiciliu spre municipiul Braila, cu gindul de a se angaja la o fabrica de confectii si, de la acea data, nu a revenit acasa si nu a luat legatura cu familia. Oamenii legii au stabilit ca aceasta este de constitutie atletica, are inaltimea de 155 cm, par saten si ochi caprui, insa nu se cunoaste cu ce era imbracata la data disparitiei. "In prezent, politistii Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale desfasoara activitati specifice pentru gasirea celor doua persoane. Cine poate da relatii despre prezenta acestora in municipiul sau judetul nostru este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie ori sa apeleze, gratuit, numarul de telefon 112 sau, taxabil, 60.61.00, interior 20.163, la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila", a precizat agent Camelia Bucur, din cadrul Biroului de Presa al politiei brailene.

Minore reincredintate parintilor

Ieri, politistii braileni au reusit sa dea de urma a doua minore disparute de acasa, una inca din luna mai si cealalta de doua saptamini.
Prima dintre ele, in virsta de 17 ani, din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, a fost gasita de politisti de la Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale pe o strada din municipiu. Fata a fost data disparuta de la domiciliu in data de 13 iunie si a declarat ca in perioada disparitiei a vagabondat prin municipiu, dormind pe bancile situate pe Faleza Dunarii sau in Parcul Monument ori in scari de bloc si ca nu a fost victima vreunei infractiuni. In aceeasi zi, in colaborare cu lucratori din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Vrancea, a fost depistata si o minora de 16 ani, din comuna Ciocile, care fugise de acasa. In urma verificarilor efectuate a rezultat ca tinara a locuit la domiciliul concubinului sau, din comuna Mera, judetul Vrancea, fara sa-si anunte parintii, care nu erau de acord cu aceasta relatie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii