Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A doua şansă la un post în învăţământ pentru profesori

Profesorii suplinitori care nu au reuşit să prindă un loc la catedră în urma examenului de titularizare mai o şansă să obţină un post în învăţământ. Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila anunţă organizarea concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor rămase libere/vacante în şcoli.
La acest examen se pot înscrie dascălii calificaţi şi necalificaţi. Pentru profesorii calificaţi, dosarele se depun pe 29 şi 30 august, urmând ca pe 5 septembrie să se desfăşoare proba scrisă. Rezultatele se vor afişa pe 6 septembrie, iar între 6 şi 7 septembrie se pot depune contestaţii. Rezultatele finale vor fi publicate pe 8 septembrie.
Testarea profesorilor fără studii corespunzătoare postului constă în interviu şi lucrare scrisă. Şi în cazul lor, înscrierea are loc între 29 şi 30 august, pe 5 septembrie se desfăşoară proba scrisă, iar între 5-6 septembrie se desfăşoară interviul în cadrul examenului. Rezultatele iniţiale se vor afişa pe 6 septembrie, iar cele de după contestaţii pe 7 septembrie.
Atât profesorii calificaţi cât şi cei necalificaţi vor susţine examenul la sediul Liceului Tehnologic "Anghel Saligny". După afişarea rezultatelor, candidaţii pot ocupa unul din posturile rămase libere în urma repartizării din şedinţele publice de luna aceasta sau a detaşărilor în învăţământ.

 
Categorie articol: 

Comentarii