Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două zile de razii. 150 de autovehicule au fost oprite în trafic

• poliţiştii au constatat 40 de contravenţii şi au dat amenzi de peste 10.000 lei

 

Potrivit sinsp. Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, în zilele de vineri şi sâmbătă, 23 şi 24 martie 2018, poliţiştii din municipiu şi judeţ au verificat 11 societăţi comerciale şi au legitimat 157 de persoane, în cadrul unor acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor ilegale, pentru păstrarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, oameniil legii au oprit în trafic peste 150 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 50 de şoferi.

Pe parcursul acţiunilor poliţieneşti, au fost constatate nu mai puţin de 40 de contravenţii pentru care s-au aplicat amenzi în valoare totală de peste 10.000 lei.

„Dintre amenzile aplicate, 35 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi cinci conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a precizat sursa citată.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare. Acţiunile continuă.

 
Categorie articol: 

Comentarii