Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două surori i-au furat banii mătuşii

O bătrână de 68 de ani s-a trezit lăsată fără banii strânşi din pensie, în total peste 5.000 lei. Femeia a reclamat furtul iar poliţiştii au stabilit că suspectele de furt sunt chiar nepoatele reclamantei, de 34 şi 24 de ani, care locuiau în acelaşi imobil cu bătrâna.
În ziua de 19 aprilie, la ora 19.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizat telefonic de către Ioana C. (68 de ani), din municipiul Brăila, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 5.320 lei. Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat cercetări la faţa locului şi au stabilit că uşa de acces în locuinţa femeii prezenta urme de forţare. "Din investigaţii a reieşit că D.Tudoriţa (34 de ani) şi sora sa, D.Nicoleta (24 de ani), nepoatele reclamantei, ar fi profitat de lipsa de la domiciliu a tatălui lor şi a mătuşii şi i-ar fi sustras acesteia, prin efracţie, banii amintiţi.
Cele două surori şi tatăl acestora locuiesc în acelaşi imobil cu reclamanta, dar în locuinţe separate", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. După comiterea faptei, sora mai mare ar fi cheltuit o parte din bani, de la ea fiind recuperaţi 1.900 lei, care au fost restituiţi victimei. Pe numele nepoatelor a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 
Categorie articol: 

Comentarii