Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două portofele cu bani, găsite pe stradă, au fost predate poliţiştilor

înainte de Paşte, un brăilean de 72 de ani a găsit un portofel cu suma de 2.000 lei, însă nu s-a încumetat să ia banii şi l-a dus la poliţie • la fel a procedat şi un minor de 17 ani, din satul Perişoru, care a găsit un portofel cu 403 lei

 

Doi bărbaţi, care şi-au pierdut portofelele cu bani, au avut parte de minuni înainte de Paşte. Şi-au recuperat bunurile pierdute, după ce persoanele care le-au găsit au mers la poliţie.

În dimineaţa zilei de 7 aprilie, ora 09.45, la sediul Poliţiei Municipiului s-a prezentat un brăilean, în vârstă de 72 de ani. Acesta le-a predat poliţiştilor un portofel în care se aflau mai multe documente şi suma de 2.000 lei.

Acesta a găsit bunurile în ziua respectivă, la intersecţia străzilor Alexandru Vlahuţă cu şoseaua Râmnicu Sărat.

De asemenea, la ora 12.45, s-a prezentat şi un tânăr de 17 ani, din satul Perişoru, oraşul Ianca, care le-a predat organelor de poliţie un portofel pe care l-a găsit, în aceeaşi dimineaţă, pe strada Şcolilor, din municipiu. În interiorul acestuia se aflau mai multe documente, precum şi suma de 403 lei.

Poliţiştii au efectuat verificări şi i-au identificat pe proprietari, fiind vorba despre doi bărbaţi, cu vârste de 34, respectiv 59 de ani, cărora le-au înapoiat bunurile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila le adresează mulţumiri celor doi brăileni, care au adus portofelele găsite, pentru spiritul civic de care au dat dovadă!
Categorie articol: 

Comentarii