Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE GALERIE FOTO: Scafandrii ISU Constanța au sosit la Brăila. Căutările continuă în zona Plajei Lipovenești

* apelul a sosit în jurul orei 17.20 * dacă nu vor fi găsite până la lăsarea întunericului, operațiunea de căutare va fi suspendată, urmând a fi reluată miercuri dimineață

 

UPDATE:  În această dimineață, lucrătorilor de la ISU Brăila li s-au alăturat și 2 scafandri de la Constanța, iar căutările - întrerupte pe timpul nopții - au fost reluate. La fața locului mai este și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean. Rudele celor două tinere așteaptă, pe mal, cu ultimă speranță în suflet, ca salvatorii să le găsească în viață.

 

UPDATE: Conform informațiilor oferite de reprezentanții ISU, cele două persoane căutate sunt două fete, în vârstă 16, respectiv, 19 ani, ambele din municipiu. La fața locului sunt lucrătorii ISU, o ambulanță SAJ și un echipaj de poliție.

Stire intiala:Alertă la Plaja Lipovenească. Două persoane sunt căutate de pompierii brăileni, după ce oamenii aflați la plajă au anunțat dispariția acestora în apa Dunării. Apelul a fost primit în această după amiază, în jurul orei 17.20. Momentan nu se știu localitatea de domiciliu sau vârstele persoanelor posibil înecate. În sprijinul lucrătorilor ISU Brăila vor veni și colegii de la Constanța. Pe timpul nopții însă căutările vor fi suspendate, din cauza întunericului, urmând a fi reluate miercuri dimineață.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii