Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două medalii pentru Marţial Budo la europenele de Fudokan

În week-end-ul trecut, în jur de 1.000 de karateka, tineret, cadeţi şi copii, au participat la Belgrad la Campionatele Europene de Fudokan, printre concurenţi fiind şi doi reprezentaţi ai clubului brăilean Marţial Budo.
Ambii elevi ai antrenoarei Florica Pricob au urcat pe podium în concursul copiilor.
Cu un parcurs foarte bun, Catrinel Iacob a cucerit medalia de aur la kata individual, în concursul copiilor 4, în timp ce, la copii 2, Alin Muşat, nepotul multiplului campion mondial şi european, Cornel Muşat, şi-a adjudecat bronzul la kumite individual, un concurs la care au participat peste 60 de competitori.
"Rezultatele sunt foarte bune pentru că a fost un concurs puternic, la care au fost prezente din 20 de ţări, iar bucuria noastră a fost cu atât mai mare cu cât la clasarea României pe primul loc pe naţiuni la copii un aport important l-au adus şi brăilenii. Acum, următorul concurs de obiectiv pentru Muşat şi Iacob îl reprezintă Campionatul Mondial de la Istanbul, dar şi naţionalele de Fudokan ce vor avea loc în octombrie, la Brăila", a declarat sensei Florica Pricob.
Categorie articol: 

Comentarii