Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două hoteluri de lux din Germania caută ospătari, barmani şi bucătari români

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrători calificaţi în domeniul hotelier - gastronomic în Germania. Vorbim despre 22 de posturi de ospătar, 2 posturi de barman, 8 de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill şi 2 de recepţioner.
Locurile de muncă sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi Block House. Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza o selecţie la Braşov, în data de 8 septembrie.
Pentru posturile de ospătar, barman şi bucătar/commis de cuisine/bucătar grill solicitate, se caută brăileni care au calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune de limbă germană şi engleză (nivel A2-B1).
Pentru posturile de recepţioner, candidaţii trebuie să aibă calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA şi să aibă cunoştinţe de limba germană şi engleză C1-C2.î
Angajarea se face pe o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500-2206 euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru posturile de ospătar şi barman şi de 1500-2054 euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill şi recepţioner.
Hotelul Marriott Frankfurt asigură cazare şi masă (doar în timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare în primele 6 luni şi masă pe toată perioada contractului de muncă (doar în timpul programului de lucru).
Persoanele cu domiciliul în judeţul Braila care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei din Bulevardul Dorobanţilor nr. 603-605, telefon 0239.611.386, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate - EURES şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei), copie act de identitate, CV model europass în limba engleză (cu fotografie), adeverinţă de la medicul de familie că sunteţi apt pentru muncă.

 




Categorie articol: 

Comentarii