Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Cele două victime ale accidentului de aseară de la Billa sunt încă în spital, fata la Chirurgie, iar băiatul la Neurochirurgie

* accidentul a avut loc în urmă cu mai puțin de o oră * victimele au ajuns la spital

 

UPDATE: Cele două victime ale accidentului de aseară de la Billa sunt încă în spital, fata la Chirurgie, iar băiatul la Neurochirurgie

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila ne-a informat, în această dimineață, că, în cazul accidentului rutier de aseară, de pe Buzăului, la trecerea de pietoni de la Billa, victimele sunt o fată și un băiat, și nu de două fete, așa cum am fost informați la câteva minute după evenimentul rutier. Amândoi sunt din comuna Frecăței și au 16 ani.

Imediat ce a fost adusă la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Brăila, fata a fost băgată în operație, deoarece avea ruptură de splină. Acum, se află internată la secția Chirurgie 1, după cum ne-a precizat dr. Alina Neacșu, director medical și purtător de cuvânt al SJU.

Băiatul este internat la Neurochirurgie. Acesta a ajuns la spital cu politraumatism prin accident rutier, mai exact traumatism cracio-facial cu hematom occipital și traumatism la coloana cervicală, potrivit sursei citate anterior.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, subinsp. Laura Dan, ne-a comunicat că victimele traversau șoseaua regulamentar, pe zebră, moment în care au fost lovite de autobuz. Șoferul este din municipiu și are 48 de ani. Polițiștii au testat cu aparatul etilotest atât conducătorul auto, cât și minorii accidentați. Rezultatul a arătat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Două fete lovite pe trecerea de pietoni de la Billa de un autobuz Braicar

Un autobuz al operatorului public de transport `n comun Braicar a lovit din plin două fete care traversau pe zebra din fa]a hypermarketului Billa situat pe {oseaua Buzăului.

Accidentul s-a produs `n această seară, la ora 21.10. Victimele au fost transportate la spital.

Cititorii “Obiectiv-Vocea Brăilei” ne-au trimis fotografii de la fa]a locului. După cum se poate observa `n imagini, parbrizul autobuzului este spart. Mai mult, martorii au susținut că șoferul ar fi vorbit la telefon, `nsă nu avem o confirmare oficială `n acest sens.

De asemena, tot martorii mai spun că, seara, zona respectivă este un adevărat pericol pentru pietoni, deoarece trei st=lpi amplasa]i chiar `n apropierea zebrei nu func]ionează.

Poli]iștii fac măsurători și urmează să stabilească ce s-a `nt=mplat cu exactitate.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii