Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două burse ale locurilor de muncă pentru brăileni, în aprilie şi octombrie

• pe lângă acestea, la nivelul fiecărui judeţ, în funcţie de evoluţia pieţei muncii locale, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse

 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfăşura la nivel naţional în acest an. Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi organizată la nivel naţional “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanţi.

A doilea astfel de eveniment va avea loc în toamnă, pe 18 octombrie. Este vorba despre “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” care are drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

“La nivelul fiecărui judeţ, în funcţie de evoluţia pieţei muncii locale, de condiţiile locale şi de solicitările agenţilor econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate”, precizează agenţia într-un comunicat de presă.
Categorie articol: 

Comentarii