Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două accidente rutiere grave în numai 2 ore

văzând că maşina nu încetineşte, femeia şi-a împins fetiţa pe trotuar, dar ea a ajuns în stare gravă la spital * în aceeaşi zi, un alt pieton şi-a pierdut viaţa, după ce a traversat neregulamentar şi fără să se asigure

Neatenţia conducătorilor auto aflaţi în trafic, dar şi a pietonilor care traversează neregulamentar, duce frecvent la producerea de accidente grave. Marţi, poliţiştii brăileni au înregistrat două evenimente rutiere cu pietoni, la interval de numai două ore, în urma cărora o persoană a ajuns la spital, iar alta a decedat.

În jurul orei 18.30, o femeie de 40 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal din faţa Tribunalului, a fost izbită în plin de un şofer prea grăbit. Carmen C. era împreună cu fetiţa sa, în vârstă de 11 ani şi s-a angajat în traversare după ce s-a asigurat. În timp ce se afla pe marcajul pietonal, femeia a observat că se apropie o maşină, şi, văzând că nu încetineşte, şi-a împins fetiţa pe trotuar, reuşind să o salveze. Femeia a fost însă accidentată grav, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internată. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au stabilit că şoferul vinovat se numeşte Adrian C. (25 de ani), din Brăila, pe numele căruia au întocmit dosar penal. Tânărul conducea un autoturism "Renault Megane", proprietate personală şi, pentru că stătea de vorbă cu două tinere aflate în maşină, a observat-o prea târziu pe femeia care traversa. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cu numai două ore înainte, poliţiştii au înregistrat un alt accident grav, în care a fost implicat tot un pieton. De data aceasta, pietonul a fost cel vinovat, întrucât a traversat neregulamentar şi fără să se asigure, ceea ce i-a adus moartea. În jurul orei 16.00, Adrian A. (32 de ani), din municipiul Brăila, conducea autoturismul, pe Calea Galaţi. La un moment dat, şoferul l-a surprins şi accidentat pe Vasile G. (61 de ani), din Brăila, care a ieşit dintre blocuri şi a traversat strada în fugă, ieşind din spatele unui camion. Bărbatul a fost lovit de autoturism şi a suferit leziuni puternice la cap, astfel că nu a mai putut fi salvat. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.
Categorie articol: 

Comentarii