Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două accidente din cauza unor biciclişti băuţi

sâmbătă, un şofer constănţean a accidentat un biciclist în localitatea Spiru Haret, acesta virând stânga fără să se asigure • biciclistul avea o alcoolemie de 1,01 mg/l în aerul expirat • mai pe seară, un alt biciclist aghezmuit a căzut în şanţ la Vişani

 

Accidente provocate de biciclişti băuţi, care nu au mai putut ţine ghidonul. Un biciclist a ajuns în faţa unei maşini, iar altul a căzut în şanţ. Ambele accidente s-au produs la data de 8 iunie, pe raza judeţului Brăila.

În jurul orei 7.30, un bărbat de 48 de ani din Constanţa conducea autoturismul pe DJ 212, pe raza localităţii Spiru Haret, dinspre Constanţa către Brăila. El a surprins şi accidentat un biciclist care se deplasa în aceeaşi direcţie şi nu s-a asigurat la schimbarea acesteia către stânga. “În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, în vârstă de 61 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul biciclistului rezultând o îmbibaţie alcoolică de 1,01 mg/l în aerul expirat”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Mai pe seară, la ora 22.30, un bărbat de 41 de ani din localitatea Vişani se deplasa cu bicicleta pe raza localităţii. La schimbarea direcţiei către dreapta s-a dezechilibrat şi a căzut într-un şanţ de pe marginea străzii. Bărbatul a suferit leziuni şi a ajuns la spital. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,20 mg/l în aerul expirat.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Comentarii